Picnic Festivalen indgår samarbejde med Nordsjællands Veterantog

Det er en ren win win.

De gæster, der gik glip af turen med Picnic Expressen i søndags p.g.a. det høje tørkeindeks, der satte damplokomotivet ud af spil, kan nu se frem til at komme på tur med det gamle veterantog i næste weekend d. 9. og 10. juni. Øvrige toggæster kan også glæde sig til at gå på opdagelse i det grønne ved ankomst.

”Det er sandsynligvis ligeså tørt i næste weekend, men togfolkene har sikret sig ved at sætte et diesel lokomotiv ind på ruten. De gamle togvogne er stadig de historiske vogne med 1., 2. og 3. klasse og togkonduktører iført gamle uniformer.” siger Eva Vedel, der er arrangør af Picnic Festivalen.

”Bedst af alt er, at vi har fået mulighed for at reservere pladser til de gæster, der skal afsted på skovtur inkl. picnicboks. Med 4 timer til rådighed, inden det sidste tog kører retur, er der tid til at gå på opdagelse omkring Farum Sø eller spadsere ned til Furesøbad. Der er inspirationskort til gæsterne og picnicbokse med Furesø lækkerier, der står klar, når toget ruller ind på perronen.” tilføjer Eva Vedel.

Ønsker man at tage en enkelt tur fra Farum mod København, møder man blot op på stationen i god tid.

Mere info om afgange + booking af picnicbokse: veterantoget.dk

Sidste tilmeldingsfrist torsdag d. 7/6.